Mexicaanse vissalade met avocado

Mexicaanse vissalade

Voor 4 personen
  • 400 g zeer verse zeebaars
  • 1 teen knoflook, geplet met een beetje zout
  • 4 el citroensap
  • 1 avocado
  • 1/2 groene paprika
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 el fijngehakte peterselie
  • 2 el fijngehakte koriander
  • 2 kroppen Romeinse sla
  • zwarte peper van de molen, voor de afwerking
  • cayennepeper en zout
Bereiding
  1. Spoel de vis, dep droog en snij in hapklare stukken. Vermeng in een schaal met de knoflook en het citroensap. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Zet afgedekt 2 u. koel weg.
  2. Schil de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes.
  3. Was de paprika en snij in dunne reepjes. Was de sla en verdeel samen met de avocado en paprika over 4 schaaltjes.
  4. Meng de gemarineerde vis vlak voor het serveren met de ui en kruiden.
  5. Schik de vis op de salade, werk af met zwarte peper en serveer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content