Carpaccio van groene asperges met gegrilde en gele oesterzwammen en roze peper
07-06-2016, 16:05
Bijgewerkt op: 06-11-2023, 18:38
Of je dit nu maakt als bijgerecht bij een stukje vlees op de grill of op zich: deze frisse carpaccio van groene asperges en oesterzwammen komt altijd tot zijn recht.
Voor 4 personen
- 12 groene asperges
- 120 g witte oesterzwammen
- enkele kleine gele oesterzwammen
- olijfolie
- sojasaus
- roze pepercitroentijm
- viooltjes
Bereiding
- Maak dunne slierten van de groene asperges met behulp van een dunschiller. Schik de carpaccio van asperges op een bord en schik er de aspergekopjes tussen.
- Bedruppel de witte oesterzwammen met olijfolie en wat sojasaus. Bak ze op de grill.
- Leg de gegrilde oesterzwammen tussen de carpaccio van de groene asperges. Schik er de rauwe gele oesterzwammen tussen.
- Werk de carpaccio van groene asperges af met citroentijm, viooltjes, olijfolie en roze peper.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier