Cannelloni van rundsvlees met krab en soyamayonaise
Een recept van Wouter Keersmaekers, chef van restaurant De Schone van Boskoop.
Voor 4 personen
150 g dungesneden rundsvlees voor carpaccio
300 g krabvlees
Voor de soyamayonaise:
3 eidooiers
1 el mosterd
soyasaus
worcestersaus
citroen
peper en zout
Voor de garnering:
- enkele groene kruiden
Bereiding
1. Maak de mayonaise met de eidooier, mosterd, voeg de olie toe. Werk af met de soya, worcester en citroen, en smaak af met peper en zout.
2. Doe enkele lepels bij het krabvlees. Leg het vlees op een plasticfolie die lichtjes ingeolied is, rol op met het vlees en het plastic aan de buitenzijde. Draai ze aan aan de buitenkanten. Laat vervolgens 15 minuten opstijven in de diepvries (dit snijdt gemakkelijker).
3. Verdeel 2 cannelloni’s per bord en garneer met de kruiden en de soyamayonaise.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier