Cannelloni van rundsvlees met krab en soyamayonaise

d829be87a97161451cb514405e87d46f

Een recept van Wouter Keersmaekers, chef van restaurant De Schone van Boskoop.

Voor 4 personen

150 g dungesneden rundsvlees voor carpaccio

300 g krabvlees

Voor de soyamayonaise:

3 eidooiers

1 el mosterd

soyasaus

worcestersaus

citroen

peper en zout

Voor de garnering:

  • enkele groene kruiden

Bereiding

1. Maak de mayonaise met de eidooier, mosterd, voeg de olie toe. Werk af met de soya, worcester en citroen, en smaak af met peper en zout.

2. Doe enkele lepels bij het krabvlees. Leg het vlees op een plasticfolie die lichtjes ingeolied is, rol op met het vlees en het plastic aan de buitenzijde. Draai ze aan aan de buitenkanten. Laat vervolgens 15 minuten opstijven in de diepvries (dit snijdt gemakkelijker).

3. Verdeel 2 cannelloni’s per bord en garneer met de kruiden en de soyamayonaise.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content