Cannelloni met paprikacrème
Met cannelloni maak je probleemloos een origineel hapje. Meng gefruite ui en paprika door een schep plattekaas en vul de cannellonibuisjes daarmee op. Een snack gevuld met een verrassing.
Voor 4 personen
- 1 kleine rode paprika
- 1 kleine groene paprika
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- een scheut olijfolie
- 8 cannellonibuisjes
- 200 g plattekaas
Bereiding
1. Was de paprika’s, ontpit en hak fijn. Pel de ui en de knoflook en snipper fijn. Fruit de paprika’s en de ui enkele minuten glazig in een sauteerpan met de olijfolie. Voeg de knoflook toe en kruid met peper en zout. Laat nog 5 minuten al roerend fruiten en haal de pan van het vuur. Houd de groenten opzij.
2. Kook de cannellonibuisjes gaar in kokend gezouten water. Laat uitlekken op een schone doek en houd opzij. Meng de gefruite groenten door de plattekaas. Kruid met peper en zout. Vul een spuitzak met de paprikacrème en vul er voorzichtig de cannellonibuisjes mee op. Serveer de cannelloni met een vinaigrette.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier