Cannelloni met kippengehakt en walnoten
08-06-2011, 17:48
Bijgewerkt op: 13-10-2024, 16:28
Voor 4 personen
- 600 g kippengehakt
- 1 fijngehakte ui
- 200 g fijngehakte walnoten
- 1 ei
- 4 el paneermeel
- 2 el fijngehakte verse oregano
- 250 g cannelloni
- boter
- 5 dl kippenbouillon
- 2 dl room
- peper en zout
- 1 el fijngehakte peterselie
Bereiding
- Meng het gehakt met ui, ei, paneermeel, oregano en de helft van de walnoten. Vul er de cannelloni mee.
- Smeer boter in een schotel, leg er de cannelloni in.
- Roer hete bouillon door de room, voeg de rest van de noten toe. Kruid met peper en zout.
- Giet over de cannelloni, dek af met aluminiumfolie. Bak 30 minuten op 200°C. Versier de cannelloni met kippengehakt met verse peterselie.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier