Cannelloni met kippengehakt en walnoten

Cannelloni met kippengehakt
© Getty
Voor 4 personen
  • 600 g kippengehakt
  • 1 fijngehakte ui
  • 200 g fijngehakte walnoten
  • 1 ei
  • 4 el paneermeel
  • 2 el fijngehakte verse oregano
  • 250 g cannelloni
  • boter
  • 5 dl kippenbouillon
  • 2 dl room
  • peper en zout
  • 1 el fijngehakte peterselie
Bereiding
  1. Meng het gehakt met ui, ei, paneermeel, oregano en de helft van de walnoten. Vul er de cannelloni mee.
  2. Smeer boter in een schotel, leg er de cannelloni in.
  3. Roer hete bouillon door de room, voeg de rest van de noten toe. Kruid met peper en zout.
  4. Giet over de cannelloni, dek af met aluminiumfolie. Bak 30 minuten op 200°C. Versier de cannelloni met kippengehakt met verse peterselie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content