Cakepops met geitenkaas en pistachenoten
Voor 4:
Voor 4:
120 g tarwemeel, 2 afgestreken el druivenpitmeel, 1 zakje bakpoeder, 3 eieren, 4 el olijfolie, 100 g plattekaas, 5 sprietjes bieslook, 50 g verse geitenkaas, 100 g geroosterde, gezouten pistachenoten, 4 el vloeibare honing
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 150°C.
Doe beide soorten meel, het bakpoeder, peperen zout in een kom. Voeg de eieren, de olijfolie en de plattekaas toe.
Spoel de bieslook, zwier droog en snipper fijn. Snij de geitenkaas in kleine blokjes. Spatel de bieslook en de geitenkaas voorzichtig door het beslag.
Schep het beslag in een bakvorm voor cakepops en bak 15 minuten in de oven. Laat afkoelen tot lauw en haal uit de vorm. Herhaal met de rest van het beslag.
Hak de pistachenoten fijn. Bestrijk de cakepops lichtjes met honing en wentel in de fijngehakte pistachenoten.
Prik de cakepops op stokjes en serveer.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier