Broodje rundcarpaccio met rucola en ganzenleverkrullen
Een heerlijke lunchsuggestie: beleg een opengesneden ciabattabroodje met carpaccio van rund en werk af met ganzenleverkrullen, pijnboompitten en rucola.
Voor 4 personen
200 g rundvlees voor carpaccio
1 ciabatta
olijfolie
balsamico
zout
1 eigeel
peper van de molen
60 g ganzenlever
pijnboompitten
rucola
Bereiding
1. Wikkel het vlees strak in plasticfolie en laat kort opstijven in de diepvries.
2. Snijd de ciabatta overlangs door en in vierkanten. Besprenkel met olijfolie en gril of toast in de oven.
3. Mix de balsamico met een snuifje zout op met een eigeel. Voeg langzaam olijfolie toe tot een dikke vinaigrette. Indien je ze te bitter vindt, kun je een deel arachideolie gebruiken.
4. Kruid de carpaccio met peper en zout, en olijfolie. Beleg de ciabatta ermee en lepel er de vinaigrette op. Werk af met ganzenleverkrullen, pijnboompitten en rucola.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier