Broodje goulash

© Getty

Voor 2 personen

  • 100 g mager runderlapje of ander mager vlees (kalkoen- of kipfilet of een varkenslapje).
  • 1 kleine ui
  • 1 paprika
  • 100 gram knolselder
  • 1 wortel
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 el zachte margarine of braadolie
  • 1 el bloem
  • 2 bruine broodjes
  • 1/2 citroen
  • 1 teentje knoflook
  • paprikapoeder
  • peper en zout

Bereiding

  1. Maak de groenten schoon en spoel ze goed. Bak de fijngesnipperde ui en de fijngewreven knoflook in de margarine. Snijd het vlees gelijkmatig in kleine stukjes en voeg ze bij de ui. Roer de bloem eronder en laat ze mee kleuren.
  2. Voeg de tomatenpuree en de in reepjes gesneden paprika toe en laat zachtjes stoven. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
  3. Rooster de opengesneden broodjes evenen schep de warme goulash ertussen. Rasp de gewassen wortelen en de knolselder en besprenkel met citroensap. Schik de geraspte wortel en knolselder op twee borden, samen met het broodje goulash.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content