Brochettes van rundvlees
03-07-2015, 12:41
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:14
2 el sesamolie
2 el sesamolie
2 dl teriyakisaus
2 el ketchup
2 el zoete chilisaus
600 g rundvlees, in blokjes van 3 cm bij 3 cm gesneden
enkele korianderblaadjes
4 lente-uien
1 rode ui
1/2 komkommer
Bereidingswijze:
Meng de sesamolie, teriyakisaus, ketchup en zoete chilisaus onder elkaar. Giet over het rundvlees en laat ongeveer 2 u. marineren. Rijg het vlees nadien aan houten spiezen en bak ongeveer 15 min. op de barbecue. Draai regelmatig om. Hak intussen de koriander, lente-uien en rode ui fijn. Snij de komkommer in kleine blokjes. Serveer het vlees met de fijngehakte groenten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier