Acties
Shop
Knack Club
Abonneer nu
Mode
Design
Reizen
Kunst
Wellbeing
Culinair
Weekend à la carte
Beluister onze podcasts
Archief
Mode
Design
Reizen
Kunst
Wellbeing
Culinair
Weekend à la carte
Abonneer nu
Mode
Design
Reizen
Kunst
Wellbeing
Culinair
Weekend à la carte
Beluister onze podcasts
Archief
Acties
Shop
Knack Club
Abonneer nu
Recepten
Bosvruchten met frambozencoulis en vanille-ijs
© Getty
Redactie Knack
09-06-2011, 08:42
Bijgewerkt op: 08-06-2024, 15:46
< 1
min leestijd
Voor 4 personen
500 g gemengde bosvruchten
4 dl frambozencoulis
vanille-ijs
Bereiding
Verdeel de bosvruchten op de borden of kommen.
Lepel er frambozencoulis over en rond de bosvruchten en werk af met vanille-ijs.
Fout opgemerkt of meer nieuws?
Meld het hier
Partner Expertise