Boerenbrood met omelet
-
Difficulty
Very easy
Voor 6 personen
- 6 plakken rauwe ham
- 6 eieren
- 200 gram komkommer
- 200 gram spinazie
- bieslook
- peterselie
- dragon
- sla naar keuze ( krulandijvie, raketsla …)
- 50 gram geraspte parmezaan
- 12 sneetjes brood
Mayonaise
- 2 eidooiers
- 1 eetlepel mosterd
- 20 cl druivenpitolie
- zout
- peper
Bereiding
- Was de komkommer en snijd hem in fijne plakjes. Kook de spinazie, pers het teveel aan water eruit en hak de blaadjes fijn. Versnipper de kruiden.
- Bereid de mayonaise. Klop de eieren, meng de kruiden en de spinazie erdoor en bak de omelet. Rooster het boerenbrood en besmeer met mayonaise.
- Beleg de helft van de sneetjes met de omelet, ham, komkommer en sla. Bestrooi met vers geraspte parmezaan. Bedek met de overblijvende sneetjes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier