Asperge-frittata uit Puglia
-
Difficulty
Very easy
Deze asperge-frittata komt uit Puglia en maak je traditioneel in de oven. Serveer het gerecht met brood en sla.
Voor 4 personen
- 1 kilo groene of witte asperges
- 6 eieren
- 2 eetlepels geraspte pecorino (geitenkaas)
- 2 eetlepels fijngeknipte peterselie
- zout en peper
- olijfolie
Bereiding
- Was de asperges en schil ze (wanneer nodig). Kook ze en snijd ze in stukken van ongeveer 2 centimeter.
- Klop de eieren in een kom. Roer de geraspte kaas, peterselie, zout, peper en asperges erdoor.
- Vet een ovenschaal in met olijfolie. Giet het mengsel in de schaal en laat het in een matig hete oven staan totdat het ei gestold is.
- Serveer de asperge-frittata met brood en sla.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier