Aardappelterrines met krab
Ingrediënten – voor 4:
Ingrediënten – voor 4:
400 g bloemige aardappelen
4 el olijfolie
1 el fijngehakte dille
1 el gesnipperde bieslook
400 g wit krabvlees
4 el wittewijnazijn
enkele plukjes dille voor de afwerking
Bereidingswijze:
Was de aardappelen en stoom ongeveer 30 minuten. Giet af, schil en plet fijn met een vork. Voeg 2 eetlepels olijfolie en de fijngehakte kruiden toe, kruid met cayennepeper en zout.
Trek het krabvlees in stukjes met een vork en breng op smaak met de wittewijnazijn en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.
Leg een metalen ring op elk bord en maak laagjes met de helft van de geplette aardappelen en de krab.
Herhaal en verwijder voorzichtig de metalen ringen.
Werk af met plukjes dille.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier