Aardappelen met parmezaangratin

© Getty

Voor 4 personen

  • 4 vastkokende aardappelen (of bintjes)
  • 5 cl warme melk
  • 4 el geraspte parmezaan (+ extra om te gratineren)
  • 5 eidooiers
  • 8 mooie geblancheerde spinaziebladeren
  • peper en zout
Bereiding
  1. Kook de aardappelen in de schil in gezouten water gedurende 30 minuten. Pel ze. Maak met een lepel een holte van ongeveer 3 cm diameter in elke aardappel.
  2. Pureer het uitgelepelde aardappelvlees met de melk, de parmezaan en een eidooier. De puree moet licht zijn.
  3. Doe een eidooier in de holte van elke aardappel, leg er telkens 2 geblancheerde spinaziebladeren op en vul aan met de aardappelpuree.
  4. Leg de gevulde aardappelen in een vuurvaste schotel en strooi er parmezaankaas over. Gratineer 5 minuten in de oven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content