Oosterse zeebaars
24-12-2014, 14:19
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:24
Voor 4:
Voor 4:
200 g kerstomaatjes
2 cm gember
1/2 bosje koriander
2 teentjes knoflook
2 stengels citroengras
5 ansjovisfilets
1 el olijfolie
1 blik Thaise krabjes
peper en zout
4 zeebaarzen
een handvol gedroogde chilivlokken
Bereidingswijze:
Snij de tomaatjes overlangs en snipper gember, koriander, look, citroengras en ansjovisfilets. Voeg hierbij de olijfolie en de krabjes. Kruid met peper en zout. Meng de ingrediënten en vul er de zeebaars mee. Bestrooi met chilivlokken.
Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de vissen zo’n 20 minuten. Serveer met groenten naar keuze.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier