Gespot en genoteerd: de shoppingwinkels van Oil & Vinegar. Naar aanleiding van het WK voetbal in Zuid-Afrika kregen de interieurs van de culinaire winkelketen tijdelijk zwoele Afrikaanse tinten en werd in één adem een nieuwe assortiment Zuid-Afrikaanse producten gelanceerd.

Van chutneys met hints als chili, koriander, gember of citrusvruchten, tot de Zulu Africa-kruidenmix met rooksmaak. Van de pikante sausjes uit het Spirit Of Africa-gamma, ook al verkrijgbaar in verschillende smaken en telkens voorzien van een pittigheidsindicator, tot de verschillende soorten azijn gerijpt op eiken vaten in de Zuid-Afrikaanse Rozendal Farm. Allemaal komen ze uit het land van de Bafana Bafana.

Meer info

D.B.

Gespot en genoteerd: de shoppingwinkels van Oil & Vinegar. Naar aanleiding van het WK voetbal in Zuid-Afrika kregen de interieurs van de culinaire winkelketen tijdelijk zwoele Afrikaanse tinten en werd in één adem een nieuwe assortiment Zuid-Afrikaanse producten gelanceerd. Van chutneys met hints als chili, koriander, gember of citrusvruchten, tot de Zulu Africa-kruidenmix met rooksmaak. Van de pikante sausjes uit het Spirit Of Africa-gamma, ook al verkrijgbaar in verschillende smaken en telkens voorzien van een pittigheidsindicator, tot de verschillende soorten azijn gerijpt op eiken vaten in de Zuid-Afrikaanse Rozendal Farm. Allemaal komen ze uit het land van de Bafana Bafana.Meer infoD.B.