Na de focus op zuivel en groenten in 2016 vestigt Bio Mijn Natuur van 18 tot en met 25 februari de aandacht op vegetarische en veganistische voeding. Ze stellen dat biowinkels een ware schat aan vegetarische en vegan producten herbergen: broodbeleg, smeersels, burgers, falafel, granenmelk, yoghurtvervangers, en nog zoveel meer. Eigenlijk kan je zowel tijdens je ontbijt, middagmaal als avondeten zonder al te veel moeite een plantaardige variant klaarmaken.

Bio Mijn Natuur vertelt in februari hoe vegetarische producten tot stand komen en waarin ze verschillen van de dierlijke versies. Ook organiseren ze een verkiezing rond het favoriete vegetarische of veganistische product.

Als verrassing voor wie zelden vegetarisch eet of inspiratie voor de vegetariërs brengt Bio Mijn Natuur een voordelig biopakket op de markt. Dankzij dit pakket kan je zes biologische veggieproducten uittesten voor de helft van de prijs. Om de ondernemers de kans te geven om niet te veel of te weinig pakketten te voorzien, moet je een pakket bestellen als je interesse hebt.

Houd ook Weekend.be in de gaten, want wij inspireren jullie ook een week lang met tips, verhalen en recepten rond biologische veggievoeding. De ideale voorbereiding op de aftrap van Dagen Zonder Vlees op 1 maart. (LP)

Na de focus op zuivel en groenten in 2016 vestigt Bio Mijn Natuur van 18 tot en met 25 februari de aandacht op vegetarische en veganistische voeding. Ze stellen dat biowinkels een ware schat aan vegetarische en vegan producten herbergen: broodbeleg, smeersels, burgers, falafel, granenmelk, yoghurtvervangers, en nog zoveel meer. Eigenlijk kan je zowel tijdens je ontbijt, middagmaal als avondeten zonder al te veel moeite een plantaardige variant klaarmaken. Bio Mijn Natuur vertelt in februari hoe vegetarische producten tot stand komen en waarin ze verschillen van de dierlijke versies. Ook organiseren ze een verkiezing rond het favoriete vegetarische of veganistische product. Als verrassing voor wie zelden vegetarisch eet of inspiratie voor de vegetariërs brengt Bio Mijn Natuur een voordelig biopakket op de markt. Dankzij dit pakket kan je zes biologische veggieproducten uittesten voor de helft van de prijs. Om de ondernemers de kans te geven om niet te veel of te weinig pakketten te voorzien, moet je een pakket bestellen als je interesse hebt. Houd ook Weekend.be in de gaten, want wij inspireren jullie ook een week lang met tips, verhalen en recepten rond biologische veggievoeding. De ideale voorbereiding op de aftrap van Dagen Zonder Vlees op 1 maart. (LP)