3 x originele aperitiefhapjes van would-be chef Sven Ornelis
Simpele gerechten saai? Daar denkt radiopresentator en zelfverklaarde would-be chef Sven Ornelis anders over. Deze drie aperitiefhapjes bewijzen alvast dat lekker en gemakkelijk hand in hand kunnen gaan.
Voor de recepten uit het tweede kookboek van Sven Ornelis hoef je geen uren achter het fornuis door te brengen om toch lekkere gerechten tevoorschijn te toveren. Wij selecteerden drie recepten voor smakelijke aperitiefhapjes die de filosofie van De Would-Be Chef 2 perfect weerspiegelen. Probeer jij deze uit?
Oreo met crèmepaté en frambozenconfituur
Zout en zoet gaan perfect samen. In minder dan tien minuten heb je een verrassend hapje op tafel. Klik hier voor het recept.
Oosterse visballetjes met limoenmayonaise
Dit recept is er eentje voor jou als je eens origineel uit de hoek wil komen en als je houdt van die typische Oosterse smaken, maar niet van lang in de keuken staan. Klik hier om te weten te komen hoe je deze balletjes maakt.
Tagliatelle van rauwe asperges met gerookte zalm
Het is volop aspergeseizoen, en dat mag je gerust ook merken in je aperitiefhapjes. Dit feestelijk glaasje zal niet misstaan op je tuinfeesten. Het recept vind je hier.
De Would-Be Chef, Sven Ornelis (Borgerhoff & Lamberigts, 24,95 euro) p>
(EK)
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier