Katrin Swartenbroux
Katrin Swartenbroux
Chef Lifestyle KnackWeekend.be
Opinie

23/02/17 om 10:32 - Bijgewerkt om 17:30

Vaginalijm moet menstruatiebloed binnenhouden: 'een vrouw had dit kunnen uitvinden als ze niet zo afgeleid was door haar maandstonden'

Een lijm waarmee je je binnenste schaamlippen aan elkaar vasthecht zodat menstruatiebloed door de vagina zelf wordt opgevangen wordt -verrassing- niet enthousiast onthaald.

Een Amerikaanse chiropractor denkt de oplossing te hebben gevonden voor het probleem dat menstruerende vrouwen vormen in deze maatschappij. Want zoals we kunnen afleiden aan het arsenaal aan geuren dat aan maandverband wordt toegevoegd is ongesteld zijn goor en echt not done. Gelukkig is er Dr. Dopps, die een soort lijm heeft uitgevonden om de schaamlippen tijdelijk aan elkaar vast te hechten zodat het bloed niet aan de vagina kan ontsnappen. Wanneer een vrouw plast, lost de lijm en komt het menstruatiebloed samen met de urine naar buiten want zo werkt het vrouwelijk lichaam. Extra leuk voor de dames: de lijm genaamd Mensez komt in lipstickvorm en kan dus zonder brandende wangen mee naar het kleinste kamertje worden genomen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners