Soep van komkommer, avocado en bloemkool

26/02/16 om 10:50 - Bijgewerkt om 10:59

Soep van komkommer, avocado en bloemkool

© /

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4

2 rijpe avocado's

125 g bloemkool

1 stevige komkommer

1 teen knoflook

1 rode chilipeper

20 stengels bieslook

2 el notenolie

olijfolie

2 dl Griekse yoghurt

paprikapoeder

Bereidingswijze:

Haal het vruchtvlees uit de avocado's. Schil de komkommer. Haal er wat slierten af met een dunschiller of spiraalsnijdertje. Hak het vruchtvlees van de avocado en de komkommer, alsook de bloemkool en het chilipepertje zo fijn mogelijk. Meng met de notenolie, de geperste knoflook en de yoghurt.

Breng over in glazen en versier met een streepje olijfolie, een snuif paprikapoeder, bieslook en slierten komkommer (komkommerspaghetti).

Onze partners