Meloenmedley met feta en munt

© Getty

Voor meer kleur kun je ook een kwart van een kleine watermeloen – ontpit en fijngesneden – toevoegen aan deze meloenmedley.

Voor 4 personen
  • 1/2 charentaismeloen
  • 1/2 galiameloen
  • 2 takjes munt
  • 125 g feta
  • 2 el olijfolie
  • een scheutje balsamicoazijn
  • peper van de molen
Bereiding
  1. Halveer en ontpit de meloenen. Vorm bolletjes van het vruchtvlees met een bolletjessteker en doe deze in een slakom. Zet koel weg.
  2. Haal de muntblaadjes van de takjes en snij ze fijn. Snij de feta in kleine blokjes. Voeg beide toe aan de meloen. Kruid met de olijfolie, balsamicoazijn en peper. Schep de meloenmedley voorzichtig om en zet koel weg tot aan het gebruik.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content