Aardappelrösti met spiegelei en bieslook

09/10/17 om 19:49 - Bijgewerkt om 19:48

Aardappelrösti met spiegelei en bieslook

Aardappelrösti met spiegelei en bieslook © Kris Vlegels

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4:

500 g bloemige aardappelen

zout

boter

peper

verse bieslook

4 spiegeleieren

Schil de aardappelen, rasp ze grof en knijp er met de handen zo veel mogelijk vocht uit.

Blancheer 1 min. in lichtgezouten kokend water, giet af, laat goed uitlekken.

Smelt boter in de pan, doe de geraspte aardappelen erin en duw aan tot een kleine 'pannenkoek'. Laat een vijftal min. bakken. Draai de pannenkoek om met behulp van een bord of een tweede pan, bak de andere kant krokant. Kruid met peper en zout, werk af met verse bieslook en een spiegelei.

Onze partners