Gemarineerde zalmcarpaccio met roze peperbessen

03/06/15 om 16:28 - Bijgewerkt om 16:28

Gemarineerde zalmcarpaccio met roze peperbessen

'A la minute' gemarineerde zalmcarpaccio met sjalot, frambozen en roze peperbessen © Kris Vlegels

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4:

600 g verse zalmfilet

het sap van 3 limoenen

ongeveer 1 dl olijfolie

grof zeezout

1 fijngesneden sjalot

1 bakje verse frambozen

3 el roze peperbessen

3 el fijngesneden verse bieslook

brood of toast

Snij de zalm overlangs in plakken van 5 mm dik en schik ze op borden. Bedruip met limoensap en olijfolie, en kruid licht met grof zeezout. Werk af met fijngesneden sjalot, in stukken getrokken verse frambozen (ongeveer 3 per bord), fijngewreven roze peperbessen en bieslook. Laat ongeveer 10 min. marineren in de ijskast en serveer met brood of toast.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners