Bangkok's King Power Mahanakhon heeft zijn status van hoogste gebouw van Thailand nog wat meer opgekrikt. De wolkenkrabber heeft helemaal bovenaan een bar geopend waar gasten zowel binnen als buiten kunnen eten en drinken. Mahanakhon Bangkok SkyBar, zo werd de nieuwe plek gedoopt, bevindt zich op de 76ste en 77ste verdieping en biedt een adembenemend uitzicht over de drukke Thaise hoofdstad.

Mahanakhon Bangkok SkyBar is een 'moderne brasserie' die is gespecialiseerd in zowel Aziatische als westerse gerechten. Zo kun je er zowel Australische lamskoteletten als Thaise garnalen uit de wateren van Ayutthaya bestellen. Bovendien kunnen gasten kiezen uit meer dan honderd samengestelde wijnen en een breed scala aan cocktails.

Het decor bestaat uit elegante houten panelen, langgerekte ramen, en een marmeren bar, opgesmukt met Japans keramisch aardewerk en natuurlijke elementen geïnspireerd op de jungle.

'Deze nieuwe mijlpaal is het resultaat van onze passie voor het creëren van uitzonderlijke eetgelegenheden die de stad vieren', zegt Marc Begassat, managing director van King Power Mahanakhon, in een verklaring. 'We kijken ernaar uit om lokale en internationale bezoekers te verwelkomen.'

Bangkok's King Power Mahanakhon heeft zijn status van hoogste gebouw van Thailand nog wat meer opgekrikt. De wolkenkrabber heeft helemaal bovenaan een bar geopend waar gasten zowel binnen als buiten kunnen eten en drinken. Mahanakhon Bangkok SkyBar, zo werd de nieuwe plek gedoopt, bevindt zich op de 76ste en 77ste verdieping en biedt een adembenemend uitzicht over de drukke Thaise hoofdstad.Mahanakhon Bangkok SkyBar is een 'moderne brasserie' die is gespecialiseerd in zowel Aziatische als westerse gerechten. Zo kun je er zowel Australische lamskoteletten als Thaise garnalen uit de wateren van Ayutthaya bestellen. Bovendien kunnen gasten kiezen uit meer dan honderd samengestelde wijnen en een breed scala aan cocktails.Het decor bestaat uit elegante houten panelen, langgerekte ramen, en een marmeren bar, opgesmukt met Japans keramisch aardewerk en natuurlijke elementen geïnspireerd op de jungle. 'Deze nieuwe mijlpaal is het resultaat van onze passie voor het creëren van uitzonderlijke eetgelegenheden die de stad vieren', zegt Marc Begassat, managing director van King Power Mahanakhon, in een verklaring. 'We kijken ernaar uit om lokale en internationale bezoekers te verwelkomen.'