Bien soigné
Intiem en verzorgd
Alex D’Hauwere kreeg een opleiding hotelmanagement, volgde avondschool keuken, werkte in het weekend in ’t Pandje in Berchem en ging na zijn opleiding aan de slag in Flamand Dining in Antwerpen. Frederic Saen is de zaalman met ervaring in Canal aan het Zuid. De twee kompanen deden samen catering en ontdekten dat zij dezelfde manier van werken hebben en dezelfde passies delen. Alex D’Hauwere en Frederic Saen droomden van een eigen restaurant. Het moest een laagdrempelig eethuis worden, waar de gasten op een spontane manier worden benaderd en waar smakelijk wordt gegeten van zuivere gerechten. Bien Soigné is het resultaat: een knus restaurant, waar de tafels zijn gedekt met smetteloos wit linnen en mooi bestek. De spijskaart is beknopt en seizoengebonden. Het repertoire wordt aangevuld door een drietal op de markt afgestemde voorgerechten en een drietal hoofdgerechten. Die suggesties worden aan tafel vermeld.
Kleine Markt 9, 2000 Antwerpen, 03 293 63 18, www.bien-soigne.be. Lunch met keuze: 19,50 euro. Zaterdag en zondag alleen op reservatie voor grotere gezelschappen).
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier