Point Albert & The Independent: verfijnd samenspel van gastronomie en kunst in Brussel
De hoogstaande kunstbeurs ‘The Independent’ strijkt deze week neer in Brussel en daar hoort voor de gelegenheid ook een rooftoprestaurant bij. Point Albert zal haar keuken gedurende de expo verplaatsen naar het Vanderborghtgebouw, waar de beurs plaatsvindt.
Het jonge team onder leiding van Arno Verbeke is enthousiast om haar gezonde en verse keuken voor te stellen aan de vele bezoekers van de beurs.
Point Albert zal doorlopend open zijn van 19 april tot 23 april. Als je na 19 uur gaat eten, reserveer je best via het e-mailadres: reservations@pointalbert.com; de beurs is dan al gesloten.
De kunstbeurs zelf loopt van 20 april tot 23 april. Na zes edities in New York is de Brusselse afsplitsing de eerste in Europa. Er zullen een zestigtal internationale kunstgalerijen te bezichtigen zijn die de bezoekers op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met hedendaagse kunst.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier