Comfortabele sneakers in een niet zo comfortabele situatie. Dat was het uitgangspunt van fotograaf Joseph Ford voor een originele shoot voor het magazine 'Sneakers'.

Het exemplaar van Nike kreeg het gezelschap van een cobra als gelegenheidsmodel. Een kleurrijke bende sneakers wordt aangevallen door schorpioenen én een krokodil staat klaar tegenover een Lacoste-schoen.

Op de foto lijkt de ontmoeting tussen de krokodil en de blauwgele sneaker nog vredig te verlopen. Maar in het onderstaande filmpje kan je zien dat het diertje geen doetje is. Al zal de sneaker het gelukkig overleven. (AB)

Crocodile vs Lacoste sneaker for Sneakers Mag from Joseph Ford on Vimeo.

Comfortabele sneakers in een niet zo comfortabele situatie. Dat was het uitgangspunt van fotograaf Joseph Ford voor een originele shoot voor het magazine 'Sneakers'.Het exemplaar van Nike kreeg het gezelschap van een cobra als gelegenheidsmodel. Een kleurrijke bende sneakers wordt aangevallen door schorpioenen én een krokodil staat klaar tegenover een Lacoste-schoen.Op de foto lijkt de ontmoeting tussen de krokodil en de blauwgele sneaker nog vredig te verlopen. Maar in het onderstaande filmpje kan je zien dat het diertje geen doetje is. Al zal de sneaker het gelukkig overleven. (AB) Crocodile vs Lacoste sneaker for Sneakers Mag from Joseph Ford on Vimeo.