Eind 2014 nam Veerle Colle de eerste stappen om afvalvrij te leven en sinds 2017 bericht ze daar ook over op haar website. Van concrete tips tot reportages over winkelen zonder afval: je vindt er heel wat informatie voor wanneer je de omvang van je eigen vuilniszak wil verminderen.

Sinds enkele maanden houdt de illustrator er nu ook een leerrijke podcast op na. Samen met haar broer gidst ze haar luisteraar doorheen heel concrete situaties en hoe ze daar al het plastic bij kunnen achterwege laten. Dat levert zelfs voor de doorwinterde afvalverminderaar nog handige tips op. De moeite waard om te luisteren dus.

Eind 2014 nam Veerle Colle de eerste stappen om afvalvrij te leven en sinds 2017 bericht ze daar ook over op haar website. Van concrete tips tot reportages over winkelen zonder afval: je vindt er heel wat informatie voor wanneer je de omvang van je eigen vuilniszak wil verminderen. Sinds enkele maanden houdt de illustrator er nu ook een leerrijke podcast op na. Samen met haar broer gidst ze haar luisteraar doorheen heel concrete situaties en hoe ze daar al het plastic bij kunnen achterwege laten. Dat levert zelfs voor de doorwinterde afvalverminderaar nog handige tips op. De moeite waard om te luisteren dus.