Salade van aspergekrullen met frambozen en frambozenmayonaise
Voor 4:
Voor 4:
4 el gepelde pindanoten
100 g verse frambozen
4 el verse mayonaise
peper en zout
500 g witte asperges
sla naar keuze (bijvoorbeeld kropsla, rucola en kervel)
Bereiding
Rooster de pindanoten in een droge tefalpan. Zet apart.
Pureer de helft van de frambozen tot coulis en giet door een fijne zeef. Dit zal ongeveer 1 dl zijn. Meng onder de mayonaise, controleer de kruiding en zet apart.
Schil de asperges met een dunschiller en snij ze vervolgens in lange dunne plakken, van boven tot onder. Doe de plakken meteen in ijskoud water zodat ze enigszins opkrullen.
Verdeel de aspergekrullen op de borden, werk af met de noten, de verse frambozen, de mayonaise en sla naar keuze. Kruid de borden met peper en zout.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier