Het geheim van deze heerlijke Mexicaanse chocolademelk met chilipoeder en komijn zit ‘m in de marshmallows.
Ingrediƫnten
- 150 g donkere chocolade
- 30 cl volle vloeibare room
- 50 cl magere melk
- 2 snuifjes mild chilipoeder
- 1 snuifje kaneelpoeder
- 1 snuifje komijnpoeder
- 4 el chocopasta van donkere chocolade
- 12 marshmallows
- 1 mespuntje zeezoutvlokken
Voorbereiding
- Rasp 125 gram van de chocolade fijn. Verwarm in een kookpan 20 cl van de room met de magere melk, de geraspte chocolade en de specerijen.
- Giet de rest van de room in een metalen mengkom en zet 5 minuten in de diepvriezer. Klop dan stijf
- Warm de choco op om hem wat smeuĆÆger te maken.
- Klop de warme chocolademelk goed op en verdeel over 4 bekers. Voeg de slagroom en de marshmallows toe en giet er de vloeibare choco in een dun straaltje over.
- Rasp er de rest van de donkere chocolade over de Mexicaanse chocolademelk en serveer meteen
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier