Tomaat-garnaal

© Getty

Voor 4 personen
  • 4 grote, ronde tomaten
  • 200 g gepelde garnalen
  • 1/2 sjalot
  • 1/2 el bieslook
  • 2 tl mayonaise
  • 1 tl room
  • 1 el ketchup
Bereiding
  1. Verwijder de kroontjes van de tomaten en snij de pel onderaan kruiselings in. Laat water koken en dompel de tomaten daar een vijftal seconden in. Haal ze eruit en laat ze afkoelen in ijswater. Verwijder de pel. Snij het hoedje eraf en haal de tomaten leeg vanbinnen.
  2. Meng de gepelde garnalen met de fijngesnipperde sjalot en bieslook. Meng mayonaise, room en ketchup en voeg dit mengsel bij de garnalen. Vul daarmee de tomaten.
  3. Plaats het hoedje op de tomaat-garnaal en strooi eventueel resterend mengsel errond.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content