Spiesje van kreeft met vanille en meloen

© Getty

Voor 4 personen
  • 300-400 g kreeftenvlees (voorgekookt)
  • 1/4 cavaillon-meloen
  • 1/4 carmel-meloen
  • 4 Bourbon-vanillestokjes
  • 30 g boter
Bereiding
  1. Met een ‘parisiennelepeltje’ balletjes draaien uit de meloenen. Het kreeftenvlees en stukjes snijden.
  2. De vanillestokjes in de lengte doorsnijden en gebruiken als spiesjes voor afwisselend kreeftenblokjes en bolletjes meloen. Reken 2 spiesjes per persoon.
  3. Zorg ervoor dat het vanillemerg goed in contact komt met de andere ingrediënten. Dek af met folie en zet koel weg. V
  4. oor het opdienen de spiesjes kort bakken in hete heldere boter.

Recept: Robert Wickerhoff

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content