Salade van meloen en gerookte eendenborst

© Getty

Voor vier personen
  • 1 meloen
  • 350 g gerookte eendenborst
  • 1 soeplepel gehakte bieslook of peterselie
  • 1/2 komkommer (geschild en in blokjes gesneden)
  • 2 soeplepels pijnboompitten
Dressing
  • 2 theelepels citroensap
  • sap van een sinaasappel
  • zout
  • peper
Bereiding
  1. Snijd de meloen doormidden, verwijder de zaden en het vruchtvlees. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. Verwijder het vet van de eendenborst en snijd het vlees in plakjes. Meng meloenblokjes, eendenplakjes, blokjes komkommer, bieslook of peterselie en pijnboompitten.
  3. Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng de salade op smaak met het sausje.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content