Voor 4 personen
- 12 sneetjes knäckebröd
- 250 g grijze garnalen
- 5 eetlepels zure room
- 2 eetlepels gesneden bieslook
- 1/2 komkommer
- peper, fleur de sel
- gemengde sla
- 6 lepels slaolie
- 2 eetlepels witte wijnazijn
Bereiding
- Maak de garnalen aan met de zure room, bieslook, peper en zout.
- Snij de komkommers in flinterdunne plakjes, bestrooi royaal met zout en laat 15 min. intrekken.
- Spoel de komkommer tot alle zoutresten verdwenen zijn.
- Beleg 8 crackers met de garnalensla, vorm een millefeuille van 2 lagen en laat een kwartiertje rusten, zodat het brood wat van z’n krokantheid verliest.
- Schik de komkommer en de slablaadjes over de millefeuille van knäckebröd. Nappeer met de vinaigrette op basis van olie en azijn.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier