Voor 4 personen
- 4 sneetjes gedroogde Belgische ham
- 4 groene asperges
- 1 pakje mozzarellakaas (voorgesneden)
- peper en zout
Bereiding
- Schik een sneetje Gandaham op een plankje of werkblad. Schik er enkele fijne schijfjes mozzarella op en kruid met wat peper en zout.
- Schil de asperges, verwijder het achterste deel en snijd ze in twee. Kook de asperges beetgaar (ongeveer 8 à 10 minuten) en laat ze na het koken afkoelen in koud water.
- Leg vervolgens een asperge op de mozzarella en rol de ham met daarin de mozzarella en de groene asperge op zodat u een mooi rolletje krijgt.
- Snij de hamrolletjes in schijfjes en serveer met een prikker op een bordje of houten plankje.
Tip: deze hamrolletjes met groene asperge kun je warm of koud serveren. Bak ze heel even op in een hete pan en snij ze vervolgens in schijfjes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier