Voor 4:
100 g selderij
2 grote wortelen
4 bloemkoolroosjes
1 l groentebouillon
4 dl basiscurrysaus
1 dl kokosmelk
4 groene kardemom
1 el basiscurrypoeder
100 g mange-tout (peultjes)
50 g sugarsnaps of erwtjes
8 kleine groene asperges
2 el limoensap
1 tl shansopeper
Snij de selderij in stukjes. Schil de wortelen en snij in ronde stukken van 3 mm dik. Kook beide groenten, evenals de bloemkoolroosjes, beetgaar in groentebouillon. Hou warm.
Verwarm 4 dl basiscurrysaus, mix glad, voeg 1 dl kokosmelk toe. Kruid met kardemom en 1 eetlepel currypoeder. Voeg mange-tout, erwtjes en asperges toe en laat gaar worden. Breng op smaak met limoensap. Roer goed en doe er de selderij, wortelen en bloemkoolroosjes bij. Kruid met shansopeper en serveer.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier