Gooi restjes oud brood niet weg maar verwerk ze in een lekkere broodpudding. Met stukjes appel maak je het gebak wat luchtiger.
Voor 4 personen
- 1 liter halfvolle melk
- 150 g suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 10 eetlepels Becel Bakken & Braden Vloeibaar + 1 eetlepel voor invetten van de bakvorm
- 6 sneetjes oud brood zonder kors
- rozijnen
- 1 jonagoldappel
Bereiding
1. Breng de melk, suiker, vanillesuiker en Becel aan de kook en neem van het vuur.
2. Voeg het oude versneden brood zonder korst bij de melk en meng goed.
3. Voeg de rozijnen en de appel in schijfjes toe.
4. Vet de bakvorm (springvorm) in met Becel en giet het deeg erin. Overgiet lichtjes met Becel en bak gedurende ca. 50 minuten in de oven op 175 °C.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier