Voor 4 personen
- 500 g seitan
- 2 l dashi-bouillon
- 100 g jonge spinazieblaadjes
- 1 nashi-peer
- 6 kumquats
- 4 takjes munt
- 1 rode ui
- 2 el sesamzaadjes
- versgemalen peper en zout
Bereiding
- Snij de seitan in kleine blokjes. Breng de bouillon aan de kook.
- Was en droog de spinazie. Was de kumquats en snij ze in dunne partjes. Schil de nashi-peer en snij ze in dunne staafjes. Pluk de blaadjes van de munt. Pel de ui, snij hem in dunne schijfjes en maak de ringen los.
- Leg ze samen met de seitan in de kokende bouillon, zet het deksel op de pan en laat 15 minuten koken. Voeg de spinazie toe en laat 1 minuut meekoken.
- Verdeel de bouillon met het garnituur over diepe borden. Verdeel er de kumquats en de peer over en bestrooi met muntblaadjes en sesamzaadjes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier