Ingrediënten
Voor 4 personen
500 g seitan, 2 l dashi-bouillon, 100 g jonge spinazieblaadjes, 1 nashi-peer, 6 kumquats, 4 takjes munt, 1 rode ui, 2 el sesamzaadjes, versgemalen peper en zout
Bereiding
- Snij de seitan in kleine blokjes. Breng de bouillon aan de kook.
- Was en droog de spinazie. Was de kumquats en snij ze in dunne partjes. Schil de nashi-peer en snij ze in dunne staafjes. Pluk de blaadjes van de munt. Pel de ui, snij hem in dunne schijfjes en maak de ringen los.
- Leg ze samen met de seitan in de kokende bouillon, zet het deksel op de pan en laat 15 minuten koken. Voeg de spinazie toe en laat 1 minuut meekoken.
- Verdeel de bouillon met het garnituur over diepe borden. Verdeel er de kumquats en de peer over en bestrooi met muntblaadjes en sesamzaadjes.
Voor 4 personen500 g seitan, 2 l dashi-bouillon, 100 g jonge spinazieblaadjes, 1 nashi-peer, 6 kumquats, 4 takjes munt, 1 rode ui, 2 el sesamzaadjes, versgemalen peper en zout