Het culturele centrum Marres organiseert dan een tentoonstelling over de "revolutionaire keuken" van topkok Ferran Adrià en zijn team. Bezoekers leren meer over de gerechten die Adrià in zijn legendarische restaurant creëerde, zoals olijfolie-kaviaar en aspergebier.

Ook laat Marres de creativiteit van de chef-kok zien aan de hand van honderden kleurrijke tekeningen, schetsen, kleimodellen, collages, foto's, menu's, servies, kookgerei en een film over de bijna 2000 gerechten.

De expositie 'Ferran Adrià: Notes on Creativity' is voor het eerst te zien in Europa en duurt tot en met 3 juli. Restaurant El Bulli in Roses, ten noorden van Barcelona, sloot in 2011 de deuren.

Het culturele centrum Marres organiseert dan een tentoonstelling over de "revolutionaire keuken" van topkok Ferran Adrià en zijn team. Bezoekers leren meer over de gerechten die Adrià in zijn legendarische restaurant creëerde, zoals olijfolie-kaviaar en aspergebier. Ook laat Marres de creativiteit van de chef-kok zien aan de hand van honderden kleurrijke tekeningen, schetsen, kleimodellen, collages, foto's, menu's, servies, kookgerei en een film over de bijna 2000 gerechten. De expositie 'Ferran Adrià: Notes on Creativity' is voor het eerst te zien in Europa en duurt tot en met 3 juli. Restaurant El Bulli in Roses, ten noorden van Barcelona, sloot in 2011 de deuren.