Culinair Het favoriete kookboek van Tom Van Lysebettens van Cochon de Luxe? 'Ons Kookboek was het enige kookboek dat we in huis hadden'
Culinair Het favoriete kookboek van Mico en Jon-chef Jonathan Leung Hoi Yat? 'Een collector's item uit 1990'
Culinair Culinair De favoriete culinaire uitstappen van Huibrecht Berends en Hoa Truong (Bún) Wij vroegen naar de eet- en reistips van chefs, foodies en andere culimensen. Deze week: Huibrecht Berends en Hoa Truong serveren hun Vietnamese keuken in Antwerpen op maar liefst twee locaties: voor een snelle hap kun je naar Little Bún, voor een uitgebreider etentje moet je in Bún zijn.
Culinair Culinair Foodies over hun favoriete adresjes: 'Bij de Smala Farm in Brussel koop je kraakverse groenten' Wij vroegen naar de eet- en reistips van chefs, foodies en andere culinaire kenners. Deze week: Caroline Baeten en Nicolas Decloedt, het duo achter het populaire Brusselse vegetarisch adres Humus x Hortense.
Culinair Culinair Foodies tippen hun favoriete adresjes: 'El Cider serveert cider van topkwaliteit' Wij vroegen naar de eet- en reistips van chefs, foodies en andere culinaire kenners. Deze week: na binnen- en buitenlandse stages bij onder meer Bakkerij Willems en L' Usine, startte Pieter De Volder samen met vennoot David Van Acker op de Leuvens Vismarkt de patisserie-chocolaterie Zuut.
Culinair Culinair Dit kookboek doet chef Lore Moerman van Bodo thuis in de potten roeren Het boek waar we ons allereerste gerechtje ooit uit kookten of een exemplaar waar we altijd naar teruggrijpen, we hebben allemaal wel een kookboek in de keukenkast staan dat een speciale plek in ons hart heeft. Wij vroegen aan chefs en foodies wat dat bij hen is. Deze week: Lore Moerman van Bodo in Gent