Verras je geliefden met een smaakvol vleugje nostalgie

Met de eindejaarsfeesten is het weer tijd voor gezelligheid, lekker tafelen en samen genieten. Met een vleugje nostalgie ook, want de nieuwe Limited Editions van Nespresso brengen de traditionele kerstsnoepjes in een verrassend smaakvol nieuw jasje. En de wereldberoemde kunstenaars Craig & Karl ontwierpen er meteen een exclusieve collectie geschenken bij.

Craig Redman en Karl Maier zijn een fenomeen. De kunstenaars wonen elk in een ander werelddeel – in New York en Londen – maar werken dagelijks samen aan kleurrijke en vrolijke boodschappen. Ideale kandidaten dus om een gedurfde en humorvolle collectie te ontwerpen voor de donkere eindejaarsperiode. “De inspiratie haalden we uit de smaken van de Nespresso Variations en uit de manier waarop Nespresso de koffie bereidt”, vertellen de kunstenaars. Het resultaat: een boeiende mix van een modern ontwerp met grafisch patroon en hippe kleuren, én de alom gekende rood-wit gestreepte snoepstokken.

Bij zo’n vrolijke collectie kunnen de smaken niet achterblijven, en de keuze voor het lekkere snoep van vroeger was dan ook snel gemaakt. De drie Variations Confetto, elk verpakt in een exclusieve capsule van Craig & Karl, komen volledig tot hun recht met Pure Arabica-koffie van de allerhoogste kwaliteit. De Variations Confetto Snowball is een heerlijke espresso met zoete toetsen van kokosnoot en vanille. Orangette bundelt bitterzoete sinaasappelzeste met een hint van chocolade en Liquorice combineert specerijen met een toets van zoethoutsnoep. Vanaf nu verkrijgbaar in alle Nespresso Boutiques en op nespresso.com.

Recept voor koffie met Orangette

Verras je geliefden met een smaakvol vleugje nostalgie

De snoepkleurige accessoires van Craig & Karl zijn niet alleen een ideaal geschenk voor snoep- en koffieliefhebbers, ze passen ook perfect bij de nieuwe smaken. Zo zet u in de Aeroccino3 als een echte barista een perfecte kop met melkschuim, die u kunt opdienen in een exclusieve mok. En wat dacht u van dit heerlijke recept?

Ingrediënten

– 1 capsule Nespresso Variations Confetto Orangette

– Chocoladesaus

– Halve theelepel sinaasappelconfituur of marmelade

– 30 ml melk

– 1 Orangette snoepje

Benodigdheden

– Espressoglas

– Aeroccino melkopschuimer

Bereidingswijze

– Doe de sinaasappelconfituur in het espressoglas.

– Bedek de confituur met een dun laagje chocoladesaus.

– Gebruik de Aeroccino om warm melkschuim te bereiden en schenk het bovenop de chocolade.

– Schenk de koffie (40 ml) hier rustig bovenop.

– Versier met een Orangette snoepje.

Bekijk ook onze video !

Lees hier de andere artikels uit dit dossier.