RSS

Via de Weekend.be Nieuwsfeeds wordt u automatisch op de hoogte gebracht van de meest recente berichten op de site of op uw favoriete Weekend.be blog en hoeft u niet meer elke dag de site te bezoeken. Met andere woorden, u laat het nieuws gewoon naar u komen.

Dit automatische snufje staat ook bekend als ‘RSS’ (Really Simple Syndication). U krijgt de meest recente hoofdpunten en nieuwste blogs onmiddellijk toegestuurd van zodra ze op weekend.be gepubliceerd worden.

Hoe begin ik eraan?

Om de weekend.be Nieuwsfeeds te kunnen lezen hebt een zogenaamde nieuwslezer nodig. Dit is een stukje software die ofwel in uw browser is ingebouwd (Firefox) of die u gratis kan downloaden van het internet. Of u kan gebruik maken van een online nieuwslezer waarvoor u zelfs niets hoeft te downloaden naar uw computer. Met de online nieuwslezer kan u bovendien uw feeds van op eender welke computer bekijken.

Vervolgens kiest u de nieuwsrubrieken en blogs waarvan u op de hoogte wilt worden gehouden. Surf naar http://www.knack.be/weekend/nl/rss/index.jsp, klik op uw favoriete nieuwskanaal of blog en kopieer de URL naar uw nieuwslezer.

Waar haal ik een nieuwslezer?

Er bestaan honderden nieuwslezers waarvan u gebruik kan maken: Wij zetten de meest courante even op een rij.

Windows:
Newz Crawler
FeedDemon

Mac OS X:
Newsfire
NetNewsWire

Web:
Bloglines
FeedZilla
Newsgator

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content