Je nieuwe favoriete laptop voor onderweg

Met de HP EliteBook x360 kun je het allemaal: werken, delen, presenteren, kijken en schrijven. HP ontwikkelde de dunste en veiligste convertible ter wereld. Voor professioneel en persoonlijk gebruik – en alles daar tussenin. Ontdek in het filmpje bij dit artikel wat hij allemaal kan.

Het unieke design van de HP EliteBook x360 springt meteen in het oog: geborsteld aluminium met diamond-cut details. De convertible is slank en licht: een profiel van amper 14,9 mm en een gewicht van nauwelijks 1,28 kilogram.

HP zet voluit in op gebruiksgemak, met een comfortabel toetsenbord, een touchpad en een optionele stylus. Ook de lange autonomie van de batterij past in dat rijtje. Je blijft er zestien uur mee aan de slag. Daarna duurt het maar een half uurtje om de batterij alweer voor de helft op te laden.

Veilig flexibel

HP SureStart plaatst het BIOS terug wanneer het toestel een bedreiging ontdekt. Een geïntegreerd privacyscherm houdt indiscrete blikken op afstand. Met HP WorkWise vergrendel en ontgrendel je automatisch je toestel.

De HP EliteBook x360 is net zo flexibel als jezelf: het ene moment aan het werk, dan weer op zoek naar ontspanning. Daarom is hij niet alleen een laptop om mee te werken, maar ook een tablet om documenten op te lezen of schetsen te maken, een haarscherp 4K-scherm voor films en video en een platform om informatie te delen en te presenteren.

Alle info over de nieuwe HP EliteBook x360 vind je hier terug.