Brasserie d’Hoppe: rustieke gerechten voor bescheiden prijzen

Willy Buyl van de uiterst bescheiden Brasserie d’Hoppe trekt op vraag van klanten als gids de natuur van het naburige Pays des Collines in. Het familiale, landelijk ingerichte restaurant bevindt zich in het Bois de la Houppe. Van wandelen krijgt men honger en dan verzamelt men zich rond de tafel in de eetzaal van Brasserie […]

Willy Buyl van de uiterst bescheiden Brasserie d’Hoppe trekt op vraag van klanten als gids de natuur van het naburige Pays des Collines in. Het familiale, landelijk ingerichte restaurant bevindt zich in het Bois de la Houppe. Van wandelen krijgt men honger en dan verzamelt men zich rond de tafel in de eetzaal van Brasserie d’Hoppe.

De stevige, rustieke gerechten zijn afkomstig uit de brasseriekeuken en de Oostenrijkse keuken. De prijzen zijn al even bescheiden als de inrichting: hoge eisen mag men hier niet stellen. Ook kinderen voelen zich thuis. Zij houden van de pannenkoeken en waarderen de speelmogelijkheden. Zo kunnen de ouders na het eten nog even aan tafel blijven.

Brasserie d’Hoppe: La Houppe 6, 7880 Vloesberg. Maandag en dinsdag gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content