Op de piste in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Vier bergen, twee dalen, gezellige hutten, charmante dorpjes, één zalige skibelevenis! Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau heeft veel troeven in huis!

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau wordt door veel kenners als een van de meest sympathieke skigebieden van Tirol bestempeld. Sportief valt daar alvast niks op aan te merken: er zijn behoorlijk pittige afdalingen, zoals die van de Wiedersbergerhorn. Je kan het ook rustiger aan doen op de brede pistes van de Schatzberg of op de makkelijkere afdalingen van het Markbachjoch en in Reith. Alles samen kan je kiezen uit 109 kilometer zeer gevarieerde pistes. Je kan daarvoor gebruik maken van 45 moderne skiliften. Zo is er in Auffach een gloednieuwe kabelbaan. En de Alpine Coaster Lauser Sauser in Alpbach is een sensationele belevenis!

Op de piste in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

In zo’n mooi bergdecor wil je natuurlijk ook visueel kunnen genieten. Rep je daarom naar de Wiedersbergerhorn of naar het kruis op de top van de Schatzberg: figuurlijk en soms ook letterlijk adembenemende uitzichtpunten! Bekom van de emotie en de sportieve inspanning in een van de 24 oergezellige, en authentieke Tiroolse berghutten. Niks beter om ten volle van je sportieve vakantie in Tirol te genieten én om je voor te bereiden om de volgende afdaling. Proef zeker en vast van de Alpbachtaler Heumilchkäse, of smul van een Kaiserschmarren uit een reuzenpan!

Op de piste in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Zoals we al schreven: het Alpbachtal is bijzonder charmant. Dat heeft onder andere te maken met de houten bouwstijl van de huizen in Alpbach en Thierbach. Thierbach is trouwens het hoogstgelegen dorpje van de Kitzbüheler Alpen. Dat zorgt niet alleen voor sfeer en authenticiteit, maar garandeert je door zijn hoogte ook meteen heel veel goede sneeuw. Elk voordeel heeft… zijn voordeel!

Het makkelijk bereikbare Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau is kwaliteit én eerlijkheid. Geen blabla, wel een vakantiebestemming waar je je meteen welkom voelt. Leuke pensions en hotelletjes, die allemaal behoorlijk betaalbaar zijn. En al die charme en wintersportmogelijkheden liggen in het kloppende hart van Tirol. Is dat niet buitengewoon fantastisch?

Arrangement

SKI JUWEL VAKANTIEWEEK

– 7 overnachtingen in gezellig Tiroler hotel in half pension, 6 dagen skipas Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

– Gratis skibus, sneeuwraketwandeling, winterwandeling en nog meer aanbiedingen dankzij de Wildschönau Card

– Van 7/12/2018 tot 7/4/2019

– Vanaf 749 euro per persoon in een ****-hotel

Ontdek hier meer over Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau.