Ontdek JUTTU nu ook in Brussel en binnenkort in Gent

Winkelbeeld JUTTU. © JUTTU

Twee jaar geleden schoot het winkelconcept JUTTU uit de startblokken. JUTTU is Fins voor ‘verhaal’ of ‘anekdote’. Je vindt er een uitgebreide keuze aan kleding, home & deco en foodaccessoires, telkens van bijzondere merken met een bijzonder verhaal.

Vicki Pyliser, spokes person van JUTTU: “Bij ons vind je een mix van lokale en internationale namen in mode en interieur, zoals Yoni, O MY BAG, La Favo, ArmedAngels en vele andere. Elk merk heeft zijn eigen verhaal, dat kan met een Belgische insteek zijn, of ecologisch of ambachtelijk. Meermaals per seizoen ontdek je bij JUTTU een nieuw creatief talent, zoals een lokale ontwerper of een origineel merk in de pop-up space. Tot midden april ontdek je er bijvoorbeeld Pure by Luce, een Belgisch duurzaam sportmerk voor vrouwen.

Sinds 2 maart vind je JUTTU aan de Guldenvlieslaan 26-28 in Brussel. Vanaf vrijdag 23 maart vind je JUTTU ook in Gent aan de Kouterdreef 2.

Actie: 10% korting for JU op de nieuwe kledingcollectie. Geldig van 7/03/18 tem 18/03/18. Inclusief schoenen en kledingaccessoires. Niet cumuleerbaar met andere acties