ON TRACK WITH AMELIE LENS X CKS

© CKS

CKS en Best Belgian dj Amélie Lens lanceren deze lente een gloednieuwe capsulecollectie. En dat voor de derde keer! De inspiratiebron? De liefde voor haar katten Winter, Frank en Morris. De rode draad doorheen de kledinglijn is dan ook een kleurrijk kattenmotief dat niet enkel onweerstaanbaar is voor cat ladies. Wil je kans maken op een outfit ter waarde van € 150 of een duoticket voor Techno for Humanity? Lees dan snel verder!

Urban with an eccentric touch

Amélie vertrok vanuit minimalistische ontwerpen, en gaf ze dat tikkeltje extra door een leuke print toe te voegen. Zwart wordt in contrast gebracht met warme kleuren zoals electric yellow, smaragdgroen en neon-roze. Denk aan not-so-basic basics met verrassende transparante of kanten details. Bovendien is er goed nieuws voor de fans van de Raver items uit de vorige collectie: zowel unisex Raver hoodies als T-shirts met Raver embroideries passeren de revue. Ready. Set. Rave!

ON TRACK WITH AMELIE LENS X CKS
© CKS

De kimono is de perfecte festival outfit. Je kunt hem open of gesloten dragen, hij staat mooi op een broek of met blote benen. Als ik op tour ben, zal ik het zwarte kleedje met doorschijnende bovenkant het meest dragen.

Van everyday looks tot festivaloutfits

On the road, op festivals of gezellig thuis met de katten: Amélie bewijst dat haar capsulecollectie draagbaar is op elk moment. Van een eyecatching bomber jacket met culotte of een T-shirtjurk voor elke dag tot een full print jumpsuit voor een feestje: haar katten staan altijd centraal. Volgens Amélie is de kimono het ideale item voor op een festival. “Je kunt hem open of gesloten dragen, hij staat mooi op een broek of met blote benen. Als ik op tour ben, zal ik het zwarte kleedje met doorschijnende bovenkant het meest dragen.” Edgy, classy met een twist of casual: verschillende combinaties zijn mogelijk!

De Amélie Lens x CKS collectie is vanaf 27 maart verkrijgbaar in alle CKS conceptstores en op www.cks-fashion.com

Bekijk het lookbook hier.

Wedstrijd Amélie Lens x CKS

Cats & techno zijn een perfecte match, er is dan ook geen betere plek om de Amélie Lens x CKS collectie te vieren dan op Techno For Humanity. Op 15 april vindt de eerste editie van dit technofestival plaats, waarbij er opbrengsten aan het goede doel geschonken worden. Amélie staat zelf ook achter de draaitafel. Ontdek er de Amelie Lens x CKS collectie and get set to rave!

Wil jij dit niet missen? Maak kans op 5x duo-tickets voor Techno For Humanity & 3x een CKS outfit ter waarde van ? 150, door onderstaande vraag te beantwoorden. Tip: neem een kijkje op www.cks-fashion.com.