Natuurhouten poëzie van TEAM 7 in de hal

haiku © TEAM 7

De haloplossingen van Sebastian Desch maken dat de eerste indruk direct goed zit.

Spiegel: haiku

De haiku spiegel is een prachtige combinatie van een massieve lijst van natuurlijk hout die een spiegelglas en optioneel natuurhouten paneel omkadert. In het paneel zijn haken voorzien voor jassen en tassen. Er is ook gedacht aan een legplankje voor sleutels en accessoires.

haiku spiegel
haiku spiegel© TEAM 7

Uitvoeringsmogelijkheden:

– volledig als spiegel

– volledig als houten paneel

– combinatie spiegel/hout

– extra verticale stang met plaats voor accessoires

– horizontaal legplankje voor kleine objecten

– indirecte ledverlichting met voetschakelaar

hood kapstok
hood kapstok© TEAM 7

Kapstokken: hood en hood+

Twee nieuwe kapstokken getuigen van TEAM 7’s passie voor massief natuurlijk hout.

De prachtig gemaakte kapstok hood groeit als een boom omhoog in de ruimte vanuit vier massieve, natuurlijk houten poten. hood biedt met zijn uitnodigende armen ruim plaats voor jassen en mantels, en op halve hoogte ophangmogelijkheden voor tassen et cetera.

hood+ kledingrek
hood+ kledingrek© TEAM 7

De hood+ is een maxi-uitvoering waarin twee basiselementen met een stang zijn verbonden tot een breedte van 110 of 130 cm. Hier kunt u alle jassen, kledingstukken en tassen op kwijt. Niet alleen voor de hal maar ook voor de slaapkamer een ideale oplossing.

kleerhanger
kleerhanger© TEAM 7

Heel mooie accessoires bij deze kapstokken zijn de kledinghangers uit massief hout, ideaal voor in de hal. De kledinghanger, volledig gemaakt uit vormvaste 3-lagen-plaat van 12 mm, straalt topkwaliteit uit. Niet alleen handig maar ook een decoratief accessoire.

cubus pure schoenenkast
cubus pure schoenenkast© TEAM 7

Schoenenkast: cubus pure

De schoenenkast uit het cubus pure programma maakt de haloplossingen van Sebastian Desch compleet met een strak en elegant wandmeubel. De handig openklappende fronten bieden ruim plaats om al uw schoenen netjes op te bergen.

hi! bijzettafels
hi! bijzettafels© TEAM 7

Bijzettafel: hi!

De nieuwe hi! bijzettafel laat zich direct kennen als een fijne huisgenoot. Dit ontwerp van Sebastian Desch stelt multifunctionaliteit voorop en groeit mee met de noden van de gebruiker. Zo is het mogelijk om een ledverlichting of extra blad toe te voegen.

hi! is met een totaalgewicht van slechts 1,6 kg heel veelzijdig in alle woonruimtes inzetbaar. De basis is een elegant onderstel uit massief natuurhout. De hoogwaardige verbinding van de afzonderlijke poten met een overlappend kruis en al even mooie ambachtelijke pen- en-gat-verbindingen garanderen de stabiliteit.

Uitvoeringsmogelijkheden:

– met houten blad

– met glazen blad

– met draaibare en richtbare ledverlichting

– met extra blad