Natan kiest voor moderniteit en lanceert zijn tijdloze e-shop

Sommige verhalen ontstaan uit een passie voor mode maar worden ook gevoed door onverwachte ontmoetingen: het is het subtiele spel tussen seductie, elegantie en luchtigheid dat van de Maison Natan een symbool maakt van excellentie. En het is niet hun nieuwe e-shop die van de regel zal afwijken.

Sinds het begin zijn de creaties van het Belgische modehuis het resultaat van een subtiele mix tussen emotie en onderscheid, vooral wanneer we het hebben over het sublimeren van de vrouw.

Het huis past zich meer dan ooit aan aan zijn tijd en ontwikkelt elk seizoen moderne en transversale lijnen om zo de elegante en hedendaagse stempel van het Huis te bewaren. We vinden hier ook telkens de nonchalante touch in terug die de verschillende generaties weet te bekoren en die gedreven is door passie en ervaring.

Als het Natan huis sinds jaar en dag geassocieerd wordt met vrouwelijkheid en tijdloosheid, staat hun e-shop nu ook symbool voor een nieuwe moderniteit.

” de lancering van onze e-shop maakt deel uit van onze nieuwe manier van communiceren, legt Edouard Vermeulen uit. Het is in de tijdsgeest en in volle groei. We kunnen duidelijk ook zeggen dat de lock-down hier voor iets tussen zit! De e-shop is de manier om ook jongere klanten aan te trekken die meer tijd op internet spenderen. Ik moet toegeven dat ik nog van de oude stempel ben en graag nog mijn aankopen doe in de winkels, maar mijn Huis past zich aan en is in constante evolutie. Het is het werk van een heel team.

Natan kiest voor moderniteit en lanceert zijn tijdloze e-shop

Let’s scroll !

De website wil instinctief zijn, doordrongen door minimalisme en met een vestiaire die tijdloze stukken aanbiedt voor het komende seizoen.

Klik : een ultra-wijde broek, een geriemde jurk. Klik : vrolijke prints, gedrapeerde tops. Klik : onberispelijk wit en getailleerde mantels. Elk stuk uit de Prêt à Porter collectie verschijnt beetje bij beetje op ons scherm en neemt ons virtueel mee naar het défilé van het Huis dat plaatsvond in het moderne Eye Filmmuseum van Amsterdam. En dan mogen we ook de accessoires niet vergeten zoals bv. de zonnebrillen die discreet de naam van Natan dragen en in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Een ware must voor deze lente. Vandaag in ons winkelmandje, morgen met fierheid gedragen op onze neus.

@natancouture