Maak het gezellig met de feestcollectie van bloomon

Kan je feesttafel, thuiskantoor of inkomhal wel wat feestelijke vibes gebruiken, of heb je nog iets in te halen van vorig jaar? De stylisten van bloomon stelden speciaal voor de mooiste tijd van het jaar een veelzijdige feestcollectie samen, boordevol schitterende boeketten, unieke bijpassende vazen en trendy droogbloemendesigns in twee feestelijke thema’s. Perfect als cadeau, of om thuis zelf uit te pakken. Letterlijk en figuurlijk.

Schitterende feestboeketten.

Fluweelzachte bloemen, weelderige takken en heerlijk geurend bladgroen: de extravagante boeketten van bloomon zijn een feest om te geven én om te krijgen. Ga voor klassiek met zachte poedertinten en luxueus dieprood, of hou het eigentijds en natuurlijk met de botanische stijl: denk zalmkleurige Amaryllissen, groene statementstelen en elegante pluimen. Binnen elk thema vind je heel wat verschillende designs, van de indrukwekkende Edition tot de elegante Darling. Welk design je ook kiest: de bloemen van bloomon zijn altijd supervers en worden in de knop bezorgd, zodat je er extra lang van kan genieten.

Feestelijke bijpassende vazen.

Een boeket komt pas echt goed tot zijn recht in de juiste vaas. Van een set keramische minivaasjes tot must-have statementvazen in een warme kaneeltint: speciaal voor de feestcollectie ontwikkelde bloomon de mooiste vazen op maat van de verschillende designs. Je kan de bijpassende vaas eenvoudig toevoegen aan je bestelling. In de floral shop zie je welke vaas bij welk boeket hoort. Onze tip: wacht niet te lang met limited-editions!

Maak het gezellig met de feestcollectie van bloomon

Trendy droogbloemen.

Droogbloemen zijn nog steeds dé interieurtrend bij uitstek. Ze verwelken niet, blijven altijd mooi en zorgen in no-time voor extra sfeer. De stylisten van bloomon hebben speciaal voor de feestdagen een aantal feestelijke designs samengesteld vol echte kerstklassiekers en verrassende winterstelen.

De Flowerstone is een echt statementstuk voor in elk interieur. Het handgemaakte keramische voetstuk met staanplaatsen voor droogbloemen kreeg voor de gelegenheid een warme kaneeltint mee. Droogbloemen laten bezorgen via de brievenbus? Ga dan voor de Flowergram: het kleine broertje van de Flowerstone wordt bezorgd met een houten voetstuk dat in de brievenbus past. Het perfecte Secret Santa-cadeau!

Voor welke stijl en welk design je ook gaat: met de schitterende feestboeketten, bijpassende vazen en luxueuze droogbloemen van bloomon maak je er een onvergetelijke feestmaand van. Let’s decorate!

Het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Kan je niet kiezen welke bloemen je wil sturen? Geef dan een bloomon giftcard. Jij bepaalt de waarde, de ontvanger kan kiezen uit de verschillende designs in de floral shop. Elke giftcard wordt feestelijk verpakt, inclusief kaartje met een persoonlijke boodschap. Het perfecte cadeau voor in de brievenbus – of onder de boom!

De bloomon feestcollectie.

Nu beschikbaar op bloomon.be